Lidogroom.


Lidogroom eies og driftes av Mariia Lido. Mariia kommer fra Ukraina og har lang erfaring med hund. Etter flere år som oppdretter  av Amerikansk cocker spaniel, kom første Malteser i hus. i 2022 ble savnet etter Amerikansk cocker spaniel for stort slik at hun igjen anskaffet seg rasen.  Begge raser krever omfattende pelsstell. 


En brennende interesse for hunder og utstilling har ført til at Mariia har valgt å gå fra å kun klippe egne hunder til å også kunne tilby tjenester til deg.
Mariia har trent og fått veiledning/kursing hos en av Ukrainas desidert beste hundefrisører. Dette sammen engasjement og forståelse for dyrevelferd og rasestandarder gjør at din firbente venn er i de beste hender.


I 2019 åpnet Lidogroom hundesalong hjemme i Gopperudåsen, Trøgstad. Høsten 2021 var tiden kommet for nytt lokale.  I mars 2023 var tiden inne til å utvide fra en mindre butikk med litt hundeutstyr til en full dyrebutikk. Smådyr og akvarier kom på plass, og man gikk fort tom for plass. I juni 2023 forventer vi å kunne åpne en større butikk på samme adresse. Du finner vår butikk og salong i Hølandsveien 14B, 1860 Trøgstad


I nettbutikken finner du vårt utvalg av kvalitetsprodukter fra hele verden. Vi selger de produktene vi benytter selv.